Over ons

Dagbesteding de Bosrand is gevestigd in Ter Apel. Het is een plek waar kinderen, jongeren en jongvolwassenen welkom zijn die extra begeleiding nodig hebben in hun ontwikkeling. In een groene en ruimtelijke omgeving worden tal van activiteiten geboden, gericht op ontwikkeling, educatie en ontspanning. De kracht van onze dagbesteding zit in de kleinschalige en individueel afgestemde zorg.

Ter Apel is landelijk en bosrijk gelegen. Dagbesteding de Bosrand ligt, zoals de naam al doet vermoeden, aan de rand van het bos. De locatie bevindt zich in een rustig gedeelte van het dorp en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Op onze locatie werkt een enthousiast team. Het team bestaat uit professionals, vrijwilligers en stagiaires die de deelnemers begeleiden en ondersteunen. Er is voldoende afwisseling in het activiteitenaanbod, zodat de deelnemers samen met ons kunnen gaan onderzoeken wat hun talenten zijn.  Wij bieden onze activiteiten veelal aan in de vorm van workshops, tevens richten wij ons op het aanbieden van educatieve activiteiten in samenwerking met een leerkracht.